Welkom bij Polisvoorwaarden Online


banner

Op deze site vindt u de voorwaarden van veel financiële producten, zoals particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen. Ook de voorwaarden van veel producten die niet meer verkrijgbaar zijn of waarvan de aanbieder niet meer bestaat, kunt u hier vinden.


Alle aanwezige documenten kunt u bekijken, printen en downloaden. Deze service is gratis, op basis van ‘fair use’. Dat wil zeggen dat met name geautomatiseerd downloaden of deeplinken vanaf andere websites zonder expliciete toestemming van MoneyView niet is toegestaan. Om deze reden wordt u bij gebruik van deze website geregeld gevraagd een zogeheten Captcha-code over te typen.


Heeft u inhoudelijke vragen over voorwaarden? Neem dan contact op met de aanbieder van het product.


Heeft u vragen over deze site? Stuur ons dan een bericht. Op het gebruik van deze site is ons Privacystatement van toepassing; door deze site te gebruiken gaat u akkoord.


Deze site bevat de meest recente, op dit moment van toepassing zijnde voorwaarden. Op verzekeringen en andere financiële producten die in het verleden zijn afgesloten kunnen andere polisvoorwaarden van toepassing zijn. Vindt u deze niet in het archief van deze site, dan kunt u ze opvragen bij de aanbieder van het product.

Bekijk Polisvoorwaarden


Loading tree...